e-mail
 
 
 • Wat?
  Gedurende een kleurenanalyse ziet u aan de hand van kleurdoeken hoe u uw natuurlijke DNA (de unieke combinatie van huid, haar en ogen) kunt versterken door uw kleuren van kleding erop af te stemmen. Wanneer er balans en harmonie is tussen de kleur die u draagt en uw natuurlijke uitstraling, laat u uw gezicht oplichten en uw ogen stralen.
 • Kleurtype
  Aan de hand van een persoonlijke kleuranalyse leert u uw kleurtype kennen: Bent u een lente-, zomer-, winter- of hersttype? U ontdekt de kleuren die u het meest flatteren en u zo ook zelfzekerder maken. We kijken in modemagazines en catalogussen en leren aan de hand van concrete voorbeelden welke kleuren bij u passen, welke u het best vermijdt, en welke kleurencombinaties u kan maken. Breng ook gerust een paar kledingsstukken mee waarover u twijfelt.
 • Kleurenwaaier
  Met uw persoonlijk kleurenpasport kan u doelgericht gaan shoppen en miskopen vermijden. Op die manier bouwt u geleidelijk een garderobe uit die perfect bij u past.
 • Garderobe-check
  U kan een kleurenanalyse ook aanvullen met een garderobe-check of een personal shopping. Samen selecteren we geschikte kledingsstukken, we maken nieuwe combinaties en de 'dont's' vliegen eruit. Daarna kunnen we eventueel samen op zoek naar de ontbrekende stukken in uw garderobe, uiteraard volgens uw budget en voorkeur van winkels.
 • Prijs Kleurenanalyse 
  1 persoon: 120€ (incl kleurenwaaier)
  2 personen: 100€ (incl kleurenwaaier)
  Vanaf 4 personen: 40€/persoon (excl kleurenwaaier) - 70€/persoon (incl kleurenwaaier)