e-mail
 
 
 • Wat?
  Verras de bride-to-be met een uniek vrijgezellenfeestje. Zij is het middelpunt van de belangstelling vandaag en wordt in de watten gelegd. Bij een glaasje champagne wordt de bride-to-be volledig geanalyseerd zodat we weten wat haar kleur- en stijltype is. We onderzoeken in groep aan de hand van leuke situaties over haar en haar toekomstige man haar stijlpersoonlijkheid (is ze romantisch, casual, klassiek of eerder extravagant?). Het zou leuk zijn om veel fotomateriaal van haar te hebben zodat we kunnen zien wat we kunnen verbeteren. Op het einde van de analyse krijgt ze een persoonlijke kleurenkaart met haar topkleuren en stijlboekje.
 • Seizoenstype
  Op basis van wat we geleerd hebben bij de analyse van de bruid, proberen we te weten te komen welk seizoenstype de andere deelnemers zijn en krijgen jullie algemene tips & trics om de pluspunten te benadrukken en de minpunten te camoufleren. Op het einde worden alle deelnemers opgemaakt. Tenslotte zorgt een fotoshoot van de groep voor leuke herinneringen.
 • Prijzen
  Prijs vrijgezellenarrangement: bruid 200 (inclusief kleurenpaspoort), elke bijkomende deelnemer 30

  Dit kan nog uitgebreid of aangepast worden naar wens: voor vrijgezellenfeestjes op maat contacteer ons vrijblijvend op 0470 273 475 of via info@dna-style.be
 • terug naar overzicht parties