e-mail
 
 
 • Wat?
  Gedurende een figuur- en stijlanalyse zoeken we een balans tussen enerzijds kledingsvormen en uw lichaamsvormen en anderzijds harmonie tussen de kledingsstijlen en uw persoonlijkheid. We gaan leren hoe uw pluspunten uit te spelen en uw minpunten te camoufleren. Zo creëren we de optische illusie van een lichaam perfect in verhouding.
 • Lichaamstype
  We bepalen eerst uw lichaamstype. Daarna krijgt u concrete tips & trics om uw figuur volledig tot zijn recht te laten komen. Daarbij gaan we ook achterhalen of u een romantisch/delicaat – klassiek/elegant – dramatisch/extravagant of casual/natuurlijk type bent en welk imago u wil uitstralen naar de buitenwereld. Dit is belangrijk voor het kiezen van de stoffen, prints, belijningen en accessoires. We creëren we een eigen persoonlijke stijl waarin u zich voor elke gelegenheid op en top voelt.
 • Personal shopping
  U kan een stijlanalyse ook aanvullen met een garderobe-check of een personal shopping. Samen selecteren we geschikte kledingsstukken, we maken nieuwe combinaties en de ‘dont’s’ vliegen eruit. Daarna kunnen we eventueel samen op zoek naar de ontbrekende stukken in uw garderobe, uiteraard volgens uw budget en voorkeur van winkels.
 • Prijs Stijlanalyse
  1 persoon: 120€
  2 personen: 100€/persoon
  Vanaf 4 personen: 40€/persoon